SOLMAR, HET MEEST ERVAREN EN PROFESSIONELE REISBUREAU TE MAASMECHELEN SEDERT 1971

GROOTSE VAKANTIE

     

Uw vakantie is onze zorg. Solmar is sinds 1971 uw professionele reisadviseur.

U kan bij ons terecht voor de beste culturele en educatieve groepsreizen naar Italië, Hongarije, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Griekenland, Malta, Rusland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje en Turkije, sneeuwklassen en skistages, shopping in Milaan, senioren reizen, Italië op zijn mooist, vakantiehuizen in Italië, individuele skireizen en reizen van alle grote touroperators.
Natuurlijk verkopen wij alle Touroperator producten zoals de grote TUI en Thomas cook brochures, toch houden wij ook onze ogen open op de niche markten en zelfs de à la carte reizen.

Uw budget... is onze prijs, wanneer de prijs uw reis bepaalt, pieker niet: wij bieden u reizen aan met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Solmar staat garant voor uitzonderlijk goede accomodaties tegen de beste prijzen en dit dankzij onze betrouwbare leveranciers (hotels, restaurants, vervoerders, ...) waarmee wij al tientallen jaren samenwerken.
Welke reisformule u ook kiest (vliegtuig, trein, autocar of boot), Solmar is de garantie voor de beste kwaliteit, het hoogste comfort en de grootste zekerheid. Laat ons uw prijsofferte uitwerken en u krijgt voor het vastgestelde budget ‘gegarandeerd’ de beste kwaliteit.

 

Contacteer ons vandaag nog om uw droomvakantie te realiseren